Hieronder vind je een aantal ideeën voor de fotoreportage. Ik sta voor veel dingen open, dus mocht je zelf een idee hebben kun je altijd contact opnemen en kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Rijfoto's

Het is mogelijk om rijfoto’s te maken. Dit kan zowel in de bak (voorkeur heeft de buitenbak) of buiten in het bos of op het strand. Wanneer je zowel portretfoto’s wil als rijfoto’s, zullen we altijd beginnen met de portretfoto’s, zodat het paard dan nog niet zweet. 

Zonsondergang/zonsopkomst

Het is mogelijk om een fotoreportage te doen tijdens zonsondergang of zonsopkomst. Dit geeft een mooie sfeer in het beeld. De foto krijgt een gouden randje.  Hiervoor geldt wel dat het weer mee moet zitten voor een mooie zonsondergang of zonsopkomst. 

Samen met je paard/hond

Het is mogelijk om samen met je paard/hond op de foto te gaan. Als je een paard hebt, die niet goed stil kan staan, is het aan te raden om iemand mee te nemen die je paard kan vast houden. Zo kun je mooie poses creëren zonder dat je je paard vast moet houden. 

Losstaand

Het is mogelijk om foto’s te maken waarbij je paard/hond los staat. Bij paarden gebruik ik speciale halsters, die ik in Photoshop gemakkelijk weg kan halen. Dit zijn dunne touwhalsters. Deze halsters neem ik mee naar de fotoreportage en worden na elke fotoreportage gewassen. Mocht je paard niet blijven staan met een fotohalster, is een leren halster of hoofdstel een mooie optie. De halsbanden en riemen van honden kan ik wegwerken in Photoshop. 

Novi Zijlstra Fotografie

Telefoon: 0631356909

Email: novi@ziggo.nl

KVK-nummer: 80590853
Adres: Leonard Bramerstraat 14,
2612 XA  Delft
BTW ID: NL003460647B77 

 

  • Instagram
Tekengebied%201%402x-100_edited.jpg